avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata orelor lucrate sambata si duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata orelor lucrate sambata si duminica

Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o duminica sau PE amandoua la munca. Ar trebui ptr acastea Sa beneficiez de ceva compensatii? In Contr. Indiv. de munca nu se stipuleaza mimic. Mkultumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 25 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
OUG 114/2018
Art. 35
(1) Prin derogare de la prevederile art. 21 alin (2)-(6) din Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare, în perioada 2019-2021, munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcții de execuție sau de conducere, precum și munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale și în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează în cadrul schimbului normal de lucru se vor compensa numai cu timp liber corespunzător acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor sambata duminica Adilica Adilica Daca nu este prevazut in contractul individual de munca nici un spor pt munca desfasurata in zilele de sambata si duminica si angajatorul nu doreste ... (vezi toată discuția)
Sambata si duminica Adilica Adilica Sunt asiatent medical intr-un camin de batrani de stat unde lucrez inclusiv sambata si duminica pt care nu sunt platita suplimentar,adica nu am prevazut nici ... (vezi toată discuția)
Sambata si duminica 2 Adilica Adilica In institutia unde lucrez se lucreaza si sambata si duminica si sarbatorile legale,efectuand nr de ore 168 sau 176,in functie de luna fara a le depasi aceste ... (vezi toată discuția)