avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar Franta- cum il inchid de la distanta ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar Franta- cum il inchid de la distanta ?

Buna ziua, daca plec din Franta si nu am inchis contul bancar din lipsa de timp, ce se intampla, cum pot sa il inchid din.Romania?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Osman Petrică , utilizator 12:18, 4 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, dar daca platesc dinainte comisionul de administrare fara alte datorii, se poate sa il inchida ei fara alte probleme ptr mine ?
Pai.deschid contul la o filiale a Postei din Paris, daca cumva plec si nu am timp de închiderea a contului, fara alte datorii, bineinteles, sa stiu ce dac in Ro, ptr inchiderea lui , va multumesc din suflet, cu stima
Indicat este sa mergeti la banca si sa depuneti o solicitare de inchidere de cont.
Chiar daca banca respectiva ar avea sucursale si in Romania, fiecare tara are baza sa de date , reguli si proceduri proprii.
O zi frumoasa!
Va multumesc mult !
Vreau să știu cum pot să închid un cont de Franța,eu fiind pe teritoriul României?

Alte discuții în legătură

Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
As dori sa deschid un punct de lucru in franta durnaalexandrina durnaalexandrina Buna ziua . As dori sa deschid un punct de lucru in franta ,si as dori sa imi dati detalii daca se poate . in legatura ce punctul de lucru .cu cartiile de ... (vezi toată discuția)