avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... AS DORI SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU IN FRANTA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

AS DORI SA DESCHID UN PUNCT DE LUCRU IN FRANTA

Buna ziua . As dori sa deschid un punct de lucru in franta ,si as dori sa imi dati detalii daca se poate . in legatura ce punctul de lucru .cu cartiile de munca ,daca se poate pleca si plati doar aici sau si acolo contractele de munca .Va multumec .si astept raspunsul d-voastra !
Cel mai recent răspuns: durnaalexandrina , utilizator 13:25, 22 August 2012
Puteti sa va deschideti o sucursala sau o filiala ... vedeti aceste articole:
[ link extern ]

[ link extern ]
Va multumesc din suflet ..va doresc o zi frumoasa in continuare !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma srl ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.Imi poate spune cineva pasii care trebuie urmati pentru infintarea unei firme cu punct de lucru in franta.Presupun ca am firma unde si cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru in romania deschis de o societate cu sediu in spania mare mare As vrea sa stiu ce acte am nevoie pentru a deschide un punct de lucru,deoarece mi se cere pentru a prelua marfa din fabrici romanesti.As vrea sa mai stiu cat ... (vezi toată discuția)
Srl cu cont în uk Gabigabi67 Gabigabi67 Buna dimineața In zilele următoare voi deschide un SRL, însă as dorii ca, contul meu sa fie acela din străinătate nu din Romania , credeți că este ... (vezi toată discuția)