avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inaintare dosar daune catre asigurator de catre service
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inaintare dosar daune catre asigurator de catre service

Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu un raspuns la o intrebare. In urma unei daune produse in 17.11.2017 asiguratorul mi'a dat varianta de a merge la orice service autorizat chiar daca nu aveau protocol de colaborare cu ei. Zis si facut dupa o buna perioada de plimbat dosarul si aprobari necesare din partea asiguratorului au acceptat devizul facut de service si masina a fost chemata sa i se efectueze reparatia in 11.01.2017. Reparatia propriu zisa a dirat aprox 2 saptamani. Asta fiind undeva in 26.01.2017. De atunci tot nu s-a mai intamplat nimic service'ul tot zicand ca trebuie sa trimita dosarul final dupa reparatie inapoi la asigurator sa ii confirme ca ar fi ok. Lucru care nu s-a intamplat nici pana acum dupa o luna de zile ei nu au trimos dosarul spre asigurator. Exista vreun termen legal prin care service-ul este obligat sa trimita dosarul spre asigurator ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:45, 25 Februarie 2018
1-Daca evenimentul rutier care a generat paguba materiala s-a produs la data 17.11 2017 ,nu se poate ca reparatia sa se fi efectuat cu 10 luni inainte in 11.01.2017 !
2-Sesizati oficial Biroul Asiguratorilor Auto din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie service catatohanean catatohanean Masina proprietate personala,se afla in service pt.reparatii in urma unui accident.S-a deschis un dosar de dauna(asigurare R.C.A),s-au costatat ... (vezi toată discuția)
Raspuns accept plata grandanat grandanat Masina este reparata, iar service-ul asteapta acceptul asiguratorului cu privire la plata. In cat timp este obligat asiguratorul sa dea acest raspuns ? (vezi toată discuția)
Service vs bani Pepeneata Pepeneata Buna ziua am si eu o nelamurire , dosarul de dauna s-a aprobat dupa o plangerel la csa , si m-au trimis in service-ul unde am facut devizu tot de ei am fost ... (vezi toată discuția)