avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inaintare dosar daune catre asigurator de catre service
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inaintare dosar daune catre asigurator de catre service

Buna ziua! Poate ma puteti ajuta cu un raspuns la o intrebare. In urma unei daune produse in 17.11.2017 asiguratorul mi'a dat varianta de a merge la orice service autorizat chiar daca nu aveau protocol de colaborare cu ei. Zis si facut dupa o buna perioada de plimbat dosarul si aprobari necesare din partea asiguratorului au acceptat devizul facut de service si masina a fost chemata sa i se efectueze reparatia in 11.01.2017. Reparatia propriu zisa a dirat aprox 2 saptamani. Asta fiind undeva in 26.01.2017. De atunci tot nu s-a mai intamplat nimic service'ul tot zicand ca trebuie sa trimita dosarul final dupa reparatie inapoi la asigurator sa ii confirme ca ar fi ok. Lucru care nu s-a intamplat nici pana acum dupa o luna de zile ei nu au trimos dosarul spre asigurator. Exista vreun termen legal prin care service-ul este obligat sa trimita dosarul spre asigurator ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:45, 25 Februarie 2018
1-Daca evenimentul rutier care a generat paguba materiala s-a produs la data 17.11 2017 ,nu se poate ca reparatia sa se fi efectuat cu 10 luni inainte in 11.01.2017 !
2-Sesizati oficial Biroul Asiguratorilor Auto din Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie service catatohanean catatohanean Masina proprietate personala,se afla in service pt.reparatii in urma unui accident.S-a deschis un dosar de dauna(asigurare R.C.A),s-au costatat ... (vezi toată discuția)
Raspuns accept plata grandanat grandanat Masina este reparata, iar service-ul asteapta acceptul asiguratorului cu privire la plata. In cat timp este obligat asiguratorul sa dea acest raspuns ? (vezi toată discuția)
Service vs bani Pepeneata Pepeneata Buna ziua am si eu o nelamurire , dosarul de dauna s-a aprobat dupa o plangerel la csa , si m-au trimis in service-ul unde am facut devizu tot de ei am fost ... (vezi toată discuția)