Sunt inginer la Complex Energetic Hunedoara.In 2016 societatea a intrat in reorganizare si datorita faptului din pozitia pe care am ocupat-o la vremea respectiva (inginer)am fost redistribuit pe postul de inginer cfl. Intrebarea mea pentru dvs.ar fi urmatoarea : pentru ocuparea pozitiei de inginer trebuie sa sustin din nou examen? Mentionez ca in precedenta pozitie am ocupat postul prin concurs. Asa am fost informat ca pentru a trece de la pozitia de inginer cfl la cea de inginer este nevoie de examen. Multumesc si astept raspuns
Buna ziua,
parerea mea este ca pentru a ocupa un alt post va trebui in mod obligatoriu sa sustineti concurs/examen, conform HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare.In momentul reorganizarii unitatii, aceasta a fost obligata conform legii sa va redistribuie pe un alt post, fara concurs sau examen.CIM-ul dvs initial a incetat sau v-a fost modificat conform noii functii pe care ati fost redistribuit.In acest moment unitatea nu mai are nici un fel de obligatie legala fata de dvs. sa va reincadreze pe postul detinut initial, acest lucru putind fi posibil doar prin concurs.O zi buna!
Atributii
divele
Ca atributii poate sa aiba un angajat cu cim perioada determinata, pensionar, plecat din aceeasi institutie cu o mare vechime in specialitatea postului ocupat ... (vezi toată discuția)