avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

personal contractual

Buna ziua! Lucrez intr-o primarie ca si personal contractual, sunt subordonata primarului, dupa legea 153/2017 imi poate da coeficient la salariu? In momentul de fata am salariul 1900*gradatia de vechime.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 28 Februarie 2018
Pentru administratia publica locala , salariile de bază se stabilesc prin hotărâre a consiliului local, a consiliului județean sau a Consiliului General al Municipiului București, după caz, în urma consultării organizației sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, după caz, a reprezentanților salariaților.
Sunt direct subordonată primarului .Nu sunt subordonată consiliului local.
Toate salariile sunt stabilite prin HCL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare romica boss romica boss dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului. (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Salarizare pentru un tutore de copil cu autism dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea problema pentru un vecin de-al meu: Vecinul meu are unul din copii cu handicap (autism) si in acest sens primeste de la ... (vezi toată discuția)