avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 153/2017

Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local?
Cel mai recent răspuns: culturarov , utilizator 12:58, 7 Iulie 2017
Pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale "Administrație" din aparatul propriu al consiliilor județene, primării și consilii locale și din serviciile publice din subordinea acestora, salariile de bază se stabilesc prin hotărâre a consiliului local, a consiliului județean sau a Consiliului General al Municipiului București, după caz, în urma consultării organizației sindicale reprezentative la nivel de unitate sau, după caz, a reprezentanților salariaților.
Dar casa de cultura nu e serviciu....e institutie cu personalitate juridica...si cu grile pe legea 153/2017...
Din cate cunosc, casele de cultura funcţionează în subordinea autorităţilor administraţiei publice locale sau în subordinea autorităţilor administraţiei publice centrale, după caz.
Suntem finantati de autoritarea locala...si in subordine...dar atunci grilele pt cine sunt...?...bibliotecile publice...altele decat cele finantate de la bugetul de stat(cu grile in care e definit tipul de biblioteca)...toate sunt subordonate autoritatilor locale...esenta e:de ce sunt grile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subordonare biblioteca LaurPopa LaurPopa Buna ziua! Sunt bibliotecar si ieri am aflat ca primarul vrea sa subordoneze biblioteca, casei de cultura pt ca cea care este acolo nu poate avea functia de ... (vezi toată discuția)
Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)
Salarizare pentru un tutore de copil cu autism dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea problema pentru un vecin de-al meu: Vecinul meu are unul din copii cu handicap (autism) si in acest sens primeste de la ... (vezi toată discuția)