avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare Radet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare Radet

Furnizorul meu de agaent termic, Radet, nu-mi aproba dosarul pentru debransare, normal, n-are niciun interes!!! Nu inteleg de ce trebuie sa ai aprobare de la furnizorul tau de servicii? Furnizorul tau te tine obligat de reteaua lui!!! E legal sa ma debransez de la reteaua termica fara aprobarea lor?
Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
Dona Keppa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dona Keppa , utilizator 17:39, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista procedura legal prevazuta pentru debransare de la sistemul centralizat de alimentare cu utilitati,una dintre conditiile esentiale fiind acordul furnizorului de utilitati
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati pe internet Legea serviciului public de alimentare cu energie termică nr. 325/2006 - forma actualizata.
Oricum, pe timp de iarna, nu se aproba deconectari, dar puteti incerca dupa sezonul de iarna.
Incercati, se poate...
Am dosar depus spre aprobare la ei din mai 2017, cu toate aprobarile necesare cu acordul vecinilor cu proiect de debransare facut de un inginer autorizat... nu aproba si punct! A timis un plic acasa ca nu e proiectul bine facut... l-a refacut inginerul cu nr de elementi la calorifere cu tot, a trimis alt plic ca nu corespundenu stiu ce masuratori, iar s-a dus inginerul iar a refacut proiectul si asteptand aprobarea am intrat in iarna cand s-au oprit debransarile!!! Acum ce fac in primavara? Am coloana de gaz trasa separat cu autorizare cu aprobare cu tot ce trebuie! Am centrala cumparata si astept aprobarea de la radet! Daca nu vor sa aprobe dosarul ma pot debransa cu acordul asociatiei de proprietari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet Niculescugh Niculescugh Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca? Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)