avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Trecerea la faliment a firmei si dizolvarea societatii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Trecerea la faliment a firmei si dizolvarea societatii

Buna ziua,

Azi am primit notificare de la Administratoruol Judiciar, privind trecerea la faliment a firmei mele si dizolvarea societatii.
Nu reusesc sa iau legatura du Adm Judiciar la telefon !
Va rog ajutati-ma cu cateva raspunsuri:
1. Unde pot gasii detalii despre ceea ce trebuie sa fac acum ? Se inchide activitatea firmei (eu am un bar/cafenea). Mai pot sa desfasor activitatea?
2 . Ce se intampla cu produsele perisabile ?
3 . Pot sa mai fac plati furnizorilor?
Care sunt pasii de urmat pt mine in situatia aceasta ?

Va multumesc!

Ultima modificare: Marți, 27 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl cu datorii radin radin Buna ziua. Am un SRL fara activitate momentan din ianuarie 2009, dar cu datorii : leasing 5800 lei, finante 12000 lei. Problema e ca nu mai am bani pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare plata concedii medicale casmb gabriel189 gabriel189 Bună ziua, Am o întrebare legată de recuperarea sumelor pentru concediile medicale. Acum un an și jumătate am depus mai multe cereri de decontare a ... (vezi toată discuția)
Radiere georgelgica georgelgica Care este differenta intre radierea ca urmare a dizolvarii si radierea ca urmare a incetarii activitatii? (vezi toată discuția)