avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... recunoasterea diplomelor in italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

recunoasterea diplomelor in italia

sunt in italia si vreau sa stiu daca diploma mea de asistent medical generalist, obtinuta in romania este valabila sau trebuie s-o validez in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 11:19, 23 Octombrie 2009
Directiva 2005/36/CE referitoare la recunoasterea calificarilor profesionale
Directiva 89/48/CE referitoare la sistemul general de recunoastere a diplomelor,modificata de Directiva Consiliului 92/51/CE

Le gasiti aici [ link extern ]
Succes!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenti medicali generalisti pt spania facem recunoasterea pt a munci in spania sau omologarea? adinamihaela27@gmail.com adinamihaela27@gmail.com buna ziua, am o intrebare. Sunt asistenta medicala generalista, anul acesta am terminat august 2018 poslicela sanitara din romania (dolj) si am sotul de 16 ani ... (vezi toată discuția)
Cum as putea obtine in rominia recunoasterea calificarilor profesionale ... Vica butnarasu Vica butnarasu Cum as putea obtine in rominia recunoasterea calificarilor profesionale de asistent medical generalist .si de infirmier obtinute in italia (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)