avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cum se procedează cu balanta firmei ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cum se procedează cu balanta firmei ?

In cazul in care as dori sa închid o firma și contabilul care a ținut contabilitatea firmei nu mai este disponibil, cum se poate face balanta ? Ar putea un alt contabil sa o facă ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:03, 28 Februarie 2018
Dar, chiar trebuie sa lucrati cu un contabil autorizat membru ceccar pentru ca va trebui sa vizeze cu parafa lui actele pe care le veti depune la registrul comertului si finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant fara activitate pe firma? rox_ann07 rox_ann07 Am o firma deschisa din martie 2018, fara angajati...e cu profil online. Am achizitionat cateva produse, dar nu am mai putut sa ma ocup de ea....in consecinta ... (vezi toată discuția)
Obligatii contabile la radierea firmei marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii contabile exista in cazul dizolvarii fara lichidare . Societatea are patrimoniu si datorii zero. In 28 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma Nicu1951 Nicu1951 Am avut un chiosc si la demolat primaria ,deci sa desfintat si punctul de lucru o data cu Demolarea chioscului,suntem trei asociati eu .sotia care a ... (vezi toată discuția)