avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii contabile la radierea firmei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii contabile la radierea firmei

Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti ce obligatii contabile exista in cazul dizolvarii fara lichidare . Societatea are patrimoniu si datorii zero.
In 28 decembrie 2022 este incheierea dela Registrul Comertului dar pe site-ul MF societatea inca apare activa. Trebuie depuse declaratii la ANAF ? bILANT , ETC ?
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marinela.jecan , utilizator 13:40, 11 Ianuarie 2023
Contactați un contabil autorizat membru ceccar (sau cu cel cu care ati lucrat pana acum) care sa va întocmească și semneze bilanțul contabil pentru închiderea firmei pe care apoi sa-l depuneți la finanțe. Apoi va va trebui copie după el (cu dovada depunerii la finante) sa depuneți și la registrul comerțului împreună cu alte acte.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilanț și balanță de lichidare Ca.Ov. Ca.Ov. Buna ziua,îmi poate trimite cineva,vă rog,un model de bilanț și balanță de lichidare pt a închide o firma fără activitate la adresa: ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant lichidare andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 care este procedura pentru intocmirea bilantului de lichidare, este vorba de o microintreprindere constituita in iulie 2017, care nu a avut activitate, pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? IoanandRei89 IoanandRei89 Inchidere firma - cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? Unde trebuie mers? (vezi toată discuția)