avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Reziliere contract leasing.
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Reziliere contract leasing.

Buna ziua. Am preluat pe firma un contranct de leasing de la o persoana juridica. Ulterior am constatat ca masina avea defectiuni majore(motor,cutie) si in termen de 48 ore am notificat si firma de leasing si fostul utilizator ca vreau rezilierea contractului. Fostul utilizator este de acord cu restituirea autoturismului dar firma de leasing refuza cu pretextul ca aceasta procedura exista doar la persoane fizice nu si la juridice. Intrebare: exista vre o lege prin care sunt obligati sa rezilieze contractul? Sau vre o modalitate? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 11:57, 5 Martie 2018
Cred ca raspunsul il veti gasi in clauzele contractuale. Legea nu va prea poate ajuta in acest sens.
Puteti depune in paralel si o plangere la ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii magdarossi magdarossi Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform ... (vezi toată discuția)
Recuperare bun leasing Cent Cent Buna ziua, In cazul in care firma de leasing vrea sa recupereze bunul, ce se intampla in cazul in care refuz sa il inapoiez? In cazul unui autoturism ce se ... (vezi toată discuția)
Leasing reziliat unilateral meatme22004 meatme22004 Am achizitionat prin leasing un autoturism pentru care am achitat aproape toata valoarea, insa in ultima perioada, datorita unor probleme financiare majore nu ... (vezi toată discuția)