avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ptr asociatia de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ptr asociatia de locatari

Buna ziua.Daca sotul vine acasa pentru 10 zile sunt obligata sa-l trec la plata intretineri pentru cele 10 zile??
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 08:17, 2 Martie 2018
Multumesc ptr raspuns domnului avocat.O seara placuta.
Multumesc pentru raspuns.Dar ptr cele 10 zile odata la 5-6 luni nu cred ca e echitabil sa procedez asa.O seara placuta
e ff usor sa fii rautacios si nici macar nu cunosti toate detaliile.daca vrei cu adevarat sa ajuti incearca sa te rezumi doar la ce am intrebat,iar daca nu stii mai bn taci.o seara placuta
Ar fi fost bine sa oferiti dvs toate detaliile de la inceput.

Eu am presupus ca sotul dvs sta acasa 10 zile pe luna (cotele fiind calculate lunar). E adevarat ca trebuia sa iau in cosiderare si ipoteza ca "sotul vine acasa pentru 10 zile" o singura data in toata viata lui, mai ales ca nu ati precizat al cui sot este :) Greseala mea.

Daca sotul dvs vine acasa la 5-6 luni si sta 10 zile (asa cum ar fi trebuit sa scrieti dvs de la bun inceput), nu se pune problema sa-l treceti la intretinere din niciun punct de vedere, legal sau de alta natura.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere ContSters96930 ContSters96930 As dori sa stiu daca se poate cind se poate trece o persoana la intretinere.este vreo lege,eu am un prieten care vine la mine nu mereu cind sint de servici ... (vezi toată discuția)
Scoatere intretinere minim 30 de zile? Tarheb Tarheb Buna ziua, Incerc sa scot de la intretinere pe fratele meu ce locuieste momentan in alta parte (90% din timp, uneori mai vine in vizita 7-10 zile lunar ... (vezi toată discuția)
Adrese diferite, plata intretinerii la administratii diferite iuliazamfir iuliazamfir Eu si sotul meu avem adrese diferite in CI. El plateste intretinerea acolo unde are adresa si eu la fel. E drept ca mai sta cu mine si copiii, dar nu 15 zile ... (vezi toată discuția)