avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Aviz program de functionare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Aviz program de functionare

Firma X cu cod caen 9200- activitati de jocuri de noroc si pariuri sportive.
In conformitate cu prevederile Legii nr. 77 din 27 iunie 2009 privind Organizarea si Exploatarea Jocurilor de Noroc, cu modificarile si completarile ulterioare, societatea noastra nu are obligatia de a avea aviz program de functionare conform art. 15 alin. 8 "Licenta de organizare si autorizatia de exploatare a jocurilor de noroc permit operatorului economic care le-a obtinut sa desfasoare activitatea pe intregul teritoriul Romaniei, fara a fi necesara abtinerea de autorizatii, aprobari, taxe suplimentare, avize ori licente din partea altor autoritati."
Avand in vedere prevederile legii mai este nevoie de aviz program de functionare de la primarie?

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Pariuri sportive online synergy synergy Doresc sa incep o afacere pe internet in domeniul pariurilor sportive. Daca imi infintez o firma offshore si deschid un cont de nerezident la o banca din ... (vezi toată discuția)