avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pariuri Sportive Online
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pariuri Sportive Online

Doresc sa incep o afacere pe internet in domeniul pariurilor sportive. Daca imi infintez o firma offshore si deschid un cont de nerezident la o banca din Romania mai trebuie sa obtin autorizatia de functionare in Romania, tinand cont si de faptul ca serverul pe care se pariaza nu se afla pe teritoriul Romaniei? HG 251 din 1 aprilie 1999 ART.3 spune ca: Prin organizator de jocuri de noroc se intelege orice persoana juridica inregistrata legal in Romania si autorizata sa exploateze jocuri de noroc potrivit prevederilor prezentei hotarari. Atata timp cat activitatea practic nu se desfasoara in Romania, dar incasarile si platile se vor face in Romania, necesita obtinearea autorizatiei? Sunt obligat sa imi infintez un SRL pe care sa-l autorizez sau pot sa-mi desfasor activitatea prin offshore?
Cel mai recent răspuns: kisslaszlo@gmx.net , utilizator 19:49, 6 Octombrie 2005
Cel mai bine ar fi sa constitui in Romania o societate comerciala cu raspundere limitata al carei asociat unic este acea firma Offshore despre care vorbesti.
In rest, atentie la evaziunea fiscala....
daca o faci prin persoana juridica romana , indiferent cine este asociatul- companie offshore sau nu te supui legilor romane. Conrara a ceea ce a raspuns anonimul ai nevoie te licenta de joc in Romania. De obicei casele de pariuri si cazinourile online se desfasoara prin intermediul unor companii offshore specializate. Acestea in functie de jurisdictie fie sunt titularii unor licente de joc fie sunt companii speciale care au ca si obiect principal de activitate jocul de noroc sau pariul. Licentele costa mult si necesita depoziet de garantare mari . In anumite jurisdictii se pot constitui companii care pot avea ca si obiect de activitate jocul de noroc sau pariul sportiv. Este mai aceesibil. Ai nevoie de licenta sau prevederea din actul constitutiv cu privire la obiectul de activitate - joc de noroc sau pariu- pentru ca altfel bancile nu iti deschid conturi si nu accepta incasarile din aceste activitati chiar daca vin de la un merchant - procesator de carduri-
Kiss Laszlo
www.offshore.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxe jocuri noroc brook3013 brook3013 Buna ziua, As avea si eu doua nelamuriri: Care sunt taxele care se platesc pentru jocurile de noroc? Cum se platesc: lunar sau trimestrial? Multumesc (vezi toată discuția)
Pot sa fac in romania jocuri de pariuri tip pronosport ? matican matican Buna ziua ! Vreau sa imi fac in Romania o firma de pariuri sportive , care sa se joace pe platforma online , adica pe un site ! Toti jucatorii pariaza si isi ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)