avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formularul E104
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formularul E104

Buna ziua! In cat timp se elibereaza formularul E104? As dori sa le obtin cat mai repede pentru toata familia! Mentionez ca sunt din Bucuresti!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 3 Martie 2018
Poate fi de durata, nimeni nu poate aprecia.
Pentru a va putea face o idee gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Normal ar trebui sa fie eliberat in maxim 30 de zile.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Exista posibilitatea sa il fac la urgenta si sa platesc o taxa ? Sau il pot primi pe mail daca nu mai sunt in tara ?
Mergeti la Casa de Asigurari de Sanatate si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular 104 Sonia13 Sonia13 Buna! Locuiesc in Austria, pt cardul de sanatate mi-a cerut formularul E104 din tara. Cum as putea obtine acest formular avand in vedere ca eu nu pot sa plec ... (vezi toată discuția)
Concediu cu risc maternal. Allymaya Allymaya Buna ziua,am și eu o intrbare.Doresc sa intru in concediu cu risc maternal .Am 18saptamani,domeniu in care lucrez,m-a impune sa stau foarte mult in picioare ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Doinadoina38 Doinadoina38 Bună ziua , momentan sunt în CCC pana la data de 6.02.2019 ! Sunt insarcinata intr- o luna , întrebarea mea este dacă pot beneficia de concediu risc ... (vezi toată discuția)