avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări LISONELTA300
                      Utilizator

LISONELTA300
                      Utilizator                    

LISONELTA300, utilizator
 LISONELTA300, utilizator                   
                 LISONELTA300	                   

Tatal meu si unchiul meu au murit, eu astept de ani de zile de la ANRP sa-mi dea despagubiri pentru casele nationalizate de la strabunicul meu. Legea 165/2013 ... (vezi toată discuția)
	                    LISONELTA300	                   

Tatal meu si unchiul meu au murit, eu astept de ani de zile de la ANRP sa-mi dea despagubiri pentru casele nationalizate de la strabunicul meu. Legea 165/2013 ... (vezi toată discuția)

Hamarsold1944	                   

DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE  970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)
	                    Hamarsold1944	                   

DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE  970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)

Lisonelta400	                   

Legea 165/2013 este o bate de joc, despagubirile  date de anrp ( o  institutie cu oameni foarte corupti, cum s-a dovedit de altfel ) sunt derizorii,, la ... (vezi toată discuția)
	                    Lisonelta400	                   

Legea 165/2013 este o bate de joc, despagubirile  date de anrp ( o  institutie cu oameni foarte corupti, cum s-a dovedit de altfel ) sunt derizorii,, la ... (vezi toată discuția)