avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa

Buna ziua, daca va rog sa ma ajutati. Vreau sa cumpar o casa, dar casa a foat cumparat cu prima casa si este de vanzare inainte de 5 ani. Vreau sa cumpar de la banca BRD, dar a fost cumparat de la banca BCR. Banca BCR nu acorda sa mergem la o alta banca numai la ei putem sa luam creditul vechi,nu avem sansa sa luam un credit noua. Am pus si o cerere ca sa-ti de creditul la Brd. A spus nu.... Putem sa mergem la Protectia consumator? Noi avem drept sa alegem unde vrem sa luam creditul. Astept raspuns, Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 09:58, 3 Martie 2018
Inteleg ca BCR v-a oferit o preluare de datorie, ceea ce este corect. Timp de cinci ani subzista garantiile si interdictiile constituite in favoarea Ministerului de Finante, ceea ce inseamna ca un alt finantator nu isi poate inregistra drepturile care garanteaza creanta acestuia in cartea funciara a imobilului, deci va refuza finantarea. Pretul poate fi platit insa din surse proprii. Protectia Consumatorului nu prea are aplicare in aceasta speta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit - interdictia de inchiriere bbusiness bbusiness Buna ziua, Am un contract de credit ipotecar din 2004. In CF e inscrisa interdictia de instrainare, grevare, inchiriere. Am aplicat pentru acordul bancii in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)
Vanzare prima casa dupa 5 ani Kroe Kroe Buna ziua De 2 luni ma chinui sa obtin acorduri in vederea vanzarii unei garsoniere obtinute prin programul Prima Casa, in ianuarie 2010. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)