avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale microintreprindere pentru tineri sub 35 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

microintreprindere pentru tineri sub 35 ani

Buna ziua,
Am infiintat la inceputul acestui an o microintreprindere ce are ca obiect principal de activitate, prestari-servicii.
Ma intereseaza daca pot schimba statutul acestei societati (sau ce trebuie sa fac) pentru a "transforma" societatea initiala in una tip "firma starter" (conform noului proiect de lege - microintreprindere apartinand intreprinzatorului debutant)?
Trebuie sa mentionez ca sunt asociat unic la aceasta societate si ca, la anul o sa implinesc 35 ani.
Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:37, 24 Octombrie 2009
Cred ca proiectul de lege se refera la fimele nou infiintate de tineri intreprinzatori. Daca aveti deja firma infiintata, nu cred ca mai indepliniti conditiile. Doar sa va faceti alta firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d fara finantare s3bash s3bash Buna ziua Am un service electronice si as dori sa infiintez un SRL-D, insa am cateva nelamuriri. In primul rand, intrebarea mea este daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vanzare parti sociale srl dupa accesare start-up (finantare aippimm) georgehorduna georgehorduna Bună seara, Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)