avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... amenintat pe nedrept pe forum
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

amenintat pe nedrept pe forum

Buna,sant logat pe un forum discutii si pareri despre receptoare terestre cablu si satelit si in urma unei discutii despre un receptor am pus punctele minus al unui receptor si am fost banat pe ip.
Este vorba despre un forum liber si nu unul comercial,un forum de discutii si pareri educative.
Din anumite motive forumul a fost spart de catre un cetatean din canada asa a scris administratorul din cate am inteles.
Acum face legatura cu mine caci as avea si eu legatura cu acel individ vezi doamne din canada.
Sant amenintat caci va suna la ISP-ul meu din cate am inteles si va cere inchiderea internetului meu.
Alt sustinator al administratorului i-mi tot trimite amenintari ca eu am fost acea persoana sau am legatura cu ala care a spart forumul si ca am incurcat-o ca e penal.
Repet forumul e unul liber doar de discutii nu unul comercial si eu nu am nici o legatura ca a fost banat chiar administratorul forumului,e de cascadorii rasului ca administratorul sa fie banat pe ip de alta persoana din exterior.
Eu ce trebuie sa fac? Sant stresat de amenintari. Rog frumos orice raspuns e binevenit,va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexzsky2 , utilizator 15:15, 4 Martie 2018
Foarte simplu nu mai intrati pe forumul respectiv.Daca eu va spun acum ca am sa va bat nu cred ca o sa va temeti prea tare,daca vin la usa apartamentului dvs cu o bata atunci puteti sa luati in considerare amenintarea si sa va temeti.Ref la intrebarea dvs pt a fi vorba despre o amenintare ar trebyi sa va produca un sentiment de teama,faptul ca niste pusti va spun,ca eventual or sa fie formulate plangeri pt o fapta adevarata sau pretinsa sau ca o sa va interzica accesul pe forumul respectiv nu constituie in nici un caz o amenintare adresata dvs din punctul de vedere al legii penale,
Multumesc pentru raspunsul primit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie pe internet? user85 user85 Un prieten a lansat niste afirmatii nu tocmai \"de bine\" pe un forum la adresa unei persoane dintr-o institutie publica,acuzand-o de coruptie(si nu ... (vezi toată discuția)
Acuzat de spam APASLARU APASLARU Buna ziua, Am fost membru pe un forum (ID-ul coincidea cu numarul masinii mele). La un moment dat am fost banat pentru ca nu respectam regulile forumului. ... (vezi toată discuția)
Amenintari primite in legatura cu un joc online Pablos Pablos Am sa incerc sa fiu cat de succint, cu toate ca situatia este putin mai complexa. Momentan lucrez in Spania; n-o duc asa de stralucit ca n-am venit la ... (vezi toată discuția)