Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
 Gabriel Klein Kiritescu, utilizator 	
			 eugenia2008 
	    	Utilizator

eugenia2008 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
De la data introducerii actiunii care solicita aceasta pensie (probabil ca ati cerut pensia la momentul introducerii dosarului prin care solicitati divortul)
suma de plata se calculeaza tinand cont de prevederile art. 529 C.Civ.
(1) Întreţinerea este datorată potrivit cu nevoia celui care o cere şi cu mijloacele celui care urmează a o plăti.
(2) Când întreţinerea este datorată de părinte, ea se stabileşte până la o pătrime din venitul său lunar net pentru un copil, o treime pentru 2 copii şi o jumătate pentru 3 sau mai mulţi copii.
(3) Cuantumul întreţinerii datorate copiilor, împreună cu întreţinerea datorată altor persoane, potrivit legii, nu poate depăşi jumătate din venitul net lunar al celui obligat.
~ final discuție ~
 goodrige	                   

Bună ziua,
  Plătesc pensie alimentară 20% din venit.
  Întrebare: Există posibilitatea ca aceasta să scadă dacă am un copil dintr-o   nouă ... (vezi toată discuția)
	                    goodrige	                   

Bună ziua,
  Plătesc pensie alimentară 20% din venit.
  Întrebare: Există posibilitatea ca aceasta să scadă dacă am un copil dintr-o   nouă ... (vezi toată discuția)

Denireb	                   

Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara (vezi toată discuția)
	                    Denireb	                   

Buna ziua! As dori sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara (vezi toată discuția)

Ursutz	                   

Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca 1/3 din salariul net ca pensie alimentara este valabila doar pentru cei care au 2 copii sau se aplica si la cei care ... (vezi toată discuția)
	                    Ursutz	                   

Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca 1/3 din salariul net ca pensie alimentara este valabila doar pentru cei care au 2 copii sau se aplica si la cei care ... (vezi toată discuția)