avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... \"Smecherie\" de un complet de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

"Smecherie" de un complet de judecata

S-a pus in discutie materialul probator,a fost incuviintat de catre instanta investita. Acuma am doua chestiuni:
1.La una din probe,mai exact un inscris incuviintat,instanta se face ca ploua,in sensul ca a motivat oral la urmatorul termen ca nu a fost pusa in discutie si ca bla bla.,dar din inregistrarea audio arata ca aceasta a fost incuviintata.
2.Un alt inscris a fost interpretat intr-un sens in care este irelevant celui solicitat si incuviintat,instanta intelegand de la sine ,ca e "mere si nu pere "cum am solicitat noi si nu doreste sa ne mai lase sa continuam discutia.
Mai punctez,o chestiune vizibila,instanta a schimbat total comportamentul fata de cererile noastre si probele incuviintate,de parca regreta ca a facuto si nu stie cum sa o "dreaga" si sa para si legal.
Cum considerati ca trebuie reactionat la asemenea chestiuni vizibile.
Preciez dosarul este in prima instanta.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
geo-vem, utilizator

Alte discuții în legătură

Probele audio sunt inscrisuri? KLTM KLTM Probele audio sunt inscrisuri la un dosar ? Adica, daca se cere incuviintarea lor ca proba se cere ca inscris sau cum se cere incuviintarea lor? Multumesc. (vezi toată discuția)
Martori mincinosi in proces civil SAUNDU SAUNDU Buna ziua,a aparut o problema care nu stiu sa o gestionez si as dorii sa o expun.Intr-un proces civil pe care il am cu propietarii apartamentului au fost ... (vezi toată discuția)
Chitantele semnate de mana fara martori au valoare juridica? nicoleta1975 nicoleta1975 Am fost obligata sa semnez o chitanta de mana cum ca sunt datoare o suma de bani (fara nici o justificare) unei alte persoane, care acum ma santajeaza ca ma da ... (vezi toată discuția)