avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Medical

De pe data de 05.02.2018 pana pe 28.02.2018 am fost in Concediu medical cu plata de 75%,intrebarea mea este.urmatoarea:Cum se calculeaza.venitul pe luna februarie.si cati banuti ar trebui sa iau?Pe ce data se da banuti dupa Concediu Medical?De pe 1 martie 2018 sunt in Concediu Prenatal.Multumesc.frumos!
Cel mai recent răspuns: IULIA NEDELCU , Consultant resurse umane 12:47, 5 Martie 2018
Buna ziua,
Baza de calcul a unui concediu medical o reprezinta media veniturilor brute din ultimele 6 luni anterioare lunii in care a aparut afectiunea (in cazul dvs. media lunilor august 2017- ianuarie 2018). Indemnizatia de concediu medical o reprezinta media zilnica multiplicata cu numarul de zile lucratoare din perioada 05.02 - 28.02.2018 ori procentul de 75%.
Drepturile concediului medical se platesc o data cu drepturile dvs salariale semnate in contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neplatit integral nibbana nibbana Lucrez intr-o firma de 1 an si 2 luni,am solicitat acordarea concediului de odihna si am primit doar 75% din salariu. este legal ? (vezi toată discuția)
Concedii medicale anairam_unid anairam_unid Cum se calculeaza media zilnica pt concediul de odihna si concediul medical? (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna dupa o luna de concediu medical! oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati la calculul concediului de odihna aferent lunii noiembrie 2014, in conditiile in care eu in luna august am avut concediu ... (vezi toată discuția)