avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare:
-tata a murit, si nu a facut succesiunea cu fratii sai la mostenirea din partea parintilor. Cand s-a retrocedat pamantul, doi dintre frati au facut cerere , si doar ei doi sunt pe titlul de propietate. Acum, acestia doi, vor sa vanda terenul, si sa imparta intre ei contravaloarea terenului. Celelalt frate, si eu, ca mostenitor avem vre-un drept la aceasta tranzactie?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:00, 6 Martie 2018
Buna ziua,
Titularii unui drept de proprietate pot vinde fara probleme acel drept cata vreme el nu a fost contestat de catre nici o perosoana interesata.
Actualmente, puteti incepe prin a contesta acest drept, in situatia in care sunt motive vadite iar ulterior sa dispuneti de o succesiune legala a bunicilor.
Cheltuiți degeaba dacă nu ati făcut și dvs.cerere de reconstituire pe LG. 18.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren revendicat l18 danimik danimik Stimati Domni/Stimate Doamne, Va expun pe scurt situatia mea: tatal meu impreuna cu fratele lui au facut in baza legii 18 o cerere de retrocedare a unui ... (vezi toată discuția)
Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)