avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa mediu (auto)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa mediu (auto)

Buna ziua,
Vreau sa recuperez taxa mediu-autoutilitara pe persoana juridica; autovehicul vandut, firma este radiata, Am copii dupa toate actele care trebuie, Mentionez ca taxa a fost platita de mine -persoana juridica, dar nu mai exista extras de cont, deoarece s-a inchis contul, firma fiind radiata. In ce cont as putea sa - mi recuperez banii? Se poate deschide cont pe numele unuia dintre asociati-persoana fizica ?
Am fost azi la ANAF si am intrebat, nu m-a putut lamuri nimeni, de aceea va intreb pe dumneavoastra.. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Radiere i.i datorita codurilor caen simonasn simonasn Buna ziua!Mi s_a radiat I.I datorita codurilor Caen si singura variantă pt a continua a trebuit sa deschid alta firma de data asta pe numele sotului(un ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)