avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa

Bună ziua. Va rog sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez mia construit o casa în curtea părinților și nu mi-am făcut nici un act la casa.. Am trimis banii din străinătate pentru locul pe care am construit casa și acum nu mai vrea să-mi dea pământul.. Va rog sa ma ajutați cum trebuie sa procedez.. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:40, 6 Martie 2018
Buna ziua,
Cam complicata povestea.
Va sfatuiesc sa va adresati unui avocat local caruia sa-i prezentati TOATE datele si care sa va ajute.
Incercati sa gasiti macar inscrisurile cu care sa dovediti trimiterea banilor.
Cui ati trimis actele, ce dovezi aveti, cine s-a ocupat de constructie, ce acte aveti de dovada etc.? Autorizatie macar este? Pe ce nume?
Dacă ați construit fără autorizație și se pare ca așa ați făcut, va luptați cu morile de vânt. Notificati-I prin executor sa va restituie sumele de bani transferate, poste se sperie .Ce ați scris pe documente de plata? Ce motiv a avut transferul?
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
avvalentina, utilizator
Puteti incerca o actiune ptr.imbogatire fara justa ,oricum consultati un avocat ptr.solutie concreta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant cumparat cu zdelca......un caz pierdut? doinamdm doinamdm Buna...., avem o problema si nu stim cum sa o mai rezolvam..... poate aici gasim un ajutor...un indrumator.Cu ceva timp in urma....socrii mei au cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Imi pot pierde casa? ankalupu ankalupu am o mare problema in legatura cu casa ce am facut-o acum 20 de ani.o sa relatez povestea pe scurt iar daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva...va rog. In ... (vezi toată discuția)
Plata cas obligatorie? rodica copaciu rodica copaciu Buna, va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: sunt pensionar la limita de varsta, prestez in prezent activitatea de taximetrie ca PFA; anul trecut am fost ... (vezi toată discuția)