avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata CAS obligatorie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata CAS obligatorie?

Buna, va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: sunt pensionar la limita de varsta, prestez in prezent activitatea de taximetrie ca PFA; anul trecut am fost somat sa platesc CAS + majorari din urma cam 1.600 lei pt activitatea de taximetrie, bani pe care i-am achitat. Acum mai trebuie sa platesc CAS sau nu ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manea S. Alexandru PFA , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:24, 2 Iulie 2012
Fiind pensionar nu veti mai plati CAS
Multumesc pentru raspus!
Dar de recuperat din cei 1600 lei platiti pe inclusiv 2011 cand aram pensionar, voi putea recupera ceva?
Pentru aceasta ar trebui sa consultati un avocat sa va spuna ce sanse aveti in instanta.
Nu cred ca va veti mai recupera ceva din banii pe care i-ati dat. Va luptati cu morile de vant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa Eu12e Eu12e Bună ziua. Va rog sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez mia construit o casa în curtea părinților și nu mi-am făcut nici un act la casa.. Am trimis ... (vezi toată discuția)
Deconectare retea energie electrica sopor sopor Ma numesc Neamt Costan ,locuiecs in Cluj Napoca. Casa parinteasca este in localitatea Soporu De Campie jud Cluj ,parintii sunt decedati inca nu am facut ... (vezi toată discuția)
Plata la cnas de doua ori. sabaui sabaui Buna ziua! Sunt salariat la o fabrica din SM de 10 ani platitor la CNAS in tot acest timp. Din 2007 am inceput o activitate independenta (taximetria). In ... (vezi toată discuția)