avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie handicap

Buna seara. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer prostatic in vara anului trecut. S-a operat si, intre timp, am aflat ca si-ar putea face o pensie de invaliditate sau o indemnizatie de handicap. Si-a facut dosar insa la Directia Generala de Asistenta sociala si protectia copilului i s-a zis ca beneficiaza de aceasta indemnizatie doar daca are metastaze iar in ceea ce priveste pensia de invaliditate ar trebui sa urmeze un tratament postoperator ca sa primeasca pensie. Deocamdata nu trebuie sa urmeze tratament, asa a zis si doctorul care l-a operat si oncologul. Chiar asa este legea sau nu vor ei sa acorde indemnizatia/ pensia? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:44, 7 Martie 2018
Detalii despre pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap gasiti aici:

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. as dori sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute ... oprita oprita Buna seara. As dorii sa stiu ce drepturi suplimentare prevazute de lege au persoanele diagnosticate cu neoplasm. concedii. invaliditate, etc. pe timpul ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar pentru nevoi personale ancaemy ancaemy Am luat un imprumut in 2008 de 9000 ron pe termen de 8 ani,atunci fiind salariata. In prezent in urma unei boli cumplite(cancer) fiind si operata am fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de handicap dorinarad dorinarad Buna ziua ! Am fost diagnosticat in anul 2011 cu cancer de prostata,dupa care a urmat operatia de prostatectomie radicala .Mentionez ca deocamdata,nu am facut ... (vezi toată discuția)