avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda judiciara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda judiciara

Cine aplica amenda judiciară în cazul unei neprezentări la polițistul judiciar in urma unei citatii procedurale pentru o audiere in calitate de martor , de la cine se primeste amenda judiciara in cursul urmaririi penale pentru neprezentare , de la politist sau de la procuror sau procurorul emite mandat de aducere va rog sa-mi raspundeti?
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 20:10, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda se aplică de organul de urmărire penală prin ordonanţă.
Se mulțumește, deci organ de urmărire penală poate fi si un polițist judiciar!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact!
Se mulțumește!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiere martor ContSters204223 ContSters204223 Cum se audiaza un martor ( de buna voie / benevol si totodata membru direct cu una dintre parti ) pentru plangere penala si care sunt fazele prin care ... (vezi toată discuția)
Citatie ca martor in dosar penal burdusel liviu burdusel liviu In 2003 am plecat in Italia cu o firma de transport international care reuseau sa te treaca granita chiar daca nu aveai cele 3 luni de stat in tara , asa cum ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de procedura anchetei / cercetarii / urmariii penale dia22 dia22 Buna ziua Care este cursul unei anchete care incepe cu o reclamatie facuta la politie pentru distrugerea unui parbriz de masina al mamei mele, de catre ... (vezi toată discuția)