avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu mi da a doua cheie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu mi da a doua cheie

Buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie, am cumparat de curand un autoturism. Proprietararul de la care am luat o mi a comunicat ca cea de a2a cheie se afla la primul proprietar al masinii, am luat legatura cu primul proprietar, si nu doreste sa mi o trimita decat daca ii trimit copie dupa buletin, cartea masinii si talon +200euro. Ce ma sfatuiti?
Multumesc mult de tot!
Cel mai recent răspuns: MadalinJoaquin , utilizator 12:45, 11 Martie 2018
Pe cine sa dea in judecata ? De ce sa faca al doilea proprietar? ce sa faca? Omul a vandut-o asa cum e si cum a avut-o,iar cumparatorul a acceptat asta. Iar cu primul proprietar nu are nicio legatura, nu i-a vandut nimic si nu exista niciun raport intre ei.
Asa cum a zis Dumitriu, vreti cheie, cumparati-o de la primul proprietar, dar nu aveti de ce sa ii trimiteti acte.
In opinia mea, va descurcati f bine si cu o cheie.

Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
gi-jane2, moderator
De cumparat, ok o cumpar, dar nu are de ce sa trimit actele pana la urma. Multumesc tutoror

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligat vanzatorul sa imi dea cheie de rezerva pentru autoturism ... leorot leorot Este obligat vanzatorul sa imi dea cheie de rezerva pentru autoturism ? Am cumparat de la un samsar de masini din Tulcea un Sandero, pe care mi l-a adus pe ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa facem acte kukyburghelea kukyburghelea Buna ziua.Acum 16 luni am vandut masina unui cetatean din Urziceni care nici pana acum nu a venit sa facem actele. Am facut acte de mana, am o copie a cartii ... (vezi toată discuția)
Inselaciune , abuz de incredere , luati-va toate masurile sa nu patiti ca mine alexxsorin alexxsorin Buna tuturor ! Am vandut o masina in decembrie 2010 unui cetatean din Buzau , am primit o parte din bani iar restul de 5000 euro urma sa-i primesc in doua ... (vezi toată discuția)