avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... prelungire permis de sedere romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

prelungire permis de sedere romania

Buna ziua. Sotul meu este cetatean strain non ue cu permis de sedere valabil pana in august 2018 in romania. In fiecare an prelungim permisul. Acum a obinut drept de sedere pe 5 ani si drept de lucru pe 5 ani in Germania si lucreaza in Germania. Intrebarea mea este daca mai putem prelungi permisul de sedere in Romania si ce doumente ne trebuiesc la Oficiul de Imigrari ? Multumesc! O zi placuta !
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
boubahziz, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de sedere dupa divort 0306_mar 0306_mar Buna ziua! Sunt cetatean strain non-EU si am permis de sedere temporar pe timp de 5 ani pentru ca sunt casatorit cu cetatean roman, sunt in Romania din August ... (vezi toată discuția)
Conditii anulare permis de sedere elenakayy elenakayy Sotul meu are carte de rezidenta de familie valabila 5 ani eliberata acum aproximativ 5 luni.Noi locuim in UAE.Este necesar sa intre in Romania o data la 6 ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu Ana1992 Ana1992 Buna ziua! As avea nevoie de o informatie Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Eu sunt din Republica Moldova si urmeaza sa ma casatoresc cu cetatean roman ... (vezi toată discuția)