avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de Sedere dupa divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de Sedere dupa divort

Buna ziua! Sunt cetatean strain non-EU si am permis de sedere temporar pe timp de 5 ani pentru ca sunt casatorit cu cetatean roman, sunt in Romania din August 2018, adica 2 ani si 7 luni.
Sunt administrator la o firma in Romania care opereaza pe profit - firma exista din 2018 si eu am devinit administrator din Ianuarie 2021. Sunt si anganjat in aceasta firma.
Intrebarea mea este: vreo sa ma divortez - casatoria este implinita din 2003, 17 ani, dar vreo sa raman in Romania. Ce optiunea am pentru a prelungi dreptul de sedere? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:36, 12 Mai 2021
Intrebati la Inspectoratul de Imigrari. Mergeti la Politia judeteana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire permis de sedere romania boubahziz boubahziz Buna ziua. Sotul meu este cetatean strain non ue cu permis de sedere valabil pana in august 2018 in romania. In fiecare an prelungim permisul. Acum a obinut ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Doriana23 Doriana23 Buna seara! As avea o intrebare deci am 17 ani si mam nascut in ukraina sunt cetatean strain. Locuiesc in romania de mai multi ani de Cand mama mea sa ... (vezi toată discuția)