avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedurile pentru negocierea colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedurile pentru negocierea colectiva

Procedurile pentru negocierea colectiva la o firma peste 20 de angajati trebuie depusa la itm pana la 31.03.2018 ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 12 Martie 2018
De unde ati dedus asa ceva?
AM INTREBAT DOAR.... AS VREA SA STIU IN LEGATURA CU NEOGOCIEREA COLECTIVA ..
Despre care negociere este vorba , pentru transferul contributiilor sau despre incheierea unui c.c.m.?
despre transferul contributiilor ...
Negocierea trebuia incheiata pana la 20.12.2017 ... detalii gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca ionela11 ionela11 Bună seara, Daca am pe o firma 21 de angajați din care 2 sunt cu Cim suspendat... Sunt obligata sa întocmesc contract colectiv de munca?... Câte luni la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, in data de 01.05,2020 expira contractul colectiv de munca (2 ani valabil), ce modalitate este de prelungirea ccm , trebuie anuntat ITM-ul? - trebuie ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca in cazul unei sc care are 28 de angajati este obligatorie incheierea unui contract colectiv de munca, sau este obligatorie ... (vezi toată discuția)