avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, in data de 01.05,2020 expira contractul colectiv de munca (2 ani valabil), ce modalitate este de prelungirea ccm , trebuie anuntat ITM-ul?
- trebuie reluata procedura de negociere a ccm, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 5 Februarie 2020
Părțile pot hotărî prelungirea aplicării contractului colectiv de muncă, în condițiile stabilite de Legea 62/2011, o singură dată, cu cel mult 12 luni.

In speta, se reia procedura si in urma careia se incheie un act aditional la c.c.m. prin care se stabileste relungirea duratei c.c.m.

Actul aditional se inregistreaza la ITM.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de unitate sanitara aida33 aida33 Negocierea si incheierea CCm la nivel de unitate se face doar dupa stabilirea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs ? Fiind in ultimile luni ale ... (vezi toată discuția)
Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Urgent - inregistrare contract colectiv de munca Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Un prieten lucreaza intr-o firma care, in urma demersurilor pentru negocierea contractului colectiv de munca, unde in data de 4 martie a avut loc ... (vezi toată discuția)