avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creanta refuzata la plata de un nenorocit de cazino
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creanta refuzata la plata de un nenorocit de cazino

Sunt un jucator inversunat. Pierd in ultimele doua luni de joc in jur de 8000 euro la masa de ruleta cu speranta ca intr-o buna zi voi castiga. Speranta imi este rasplatita intr-o noapte de sambata/duminica, cand, in jurul orei 5,30 castig marele pot de 1,6 miliarde lei vechi, in jur de 38.000 Euro. Zarva mare s-au adunat toti jucatorii din cazino ca la urs. Vine si directorul, verifica masa de joc, calculatorul acesteia, sigiliile masinii si constata legalitatea castigului. Suna patronul....iese din local discuta 20 min. la tel. cu patronul, revine, verifica casa mesei de joc constata existenta a 50 milioane in casa, mii plateste si pentru restul sumei, pana la un miliard sase sute de milioane imi face o chitanta scrisa de el personal, cu martori atat dintre angajati cat si dintre jucatorii aflati la ora aceea in cazino si se angajeaza sa plateasca restul in 48 ore. Precizeaza ca nu sunt constatate elemente de fraudare a jocului. Semneaza si stampileaza cu parafa societatii. Ma prezint dupa 48 ore sa-mi incasez castigul. Stupoare, mi se refuza ca vezi doamne patronul are suspiciuni de frauda, a descoperit el ca o camera de luat vederi din local nu-i functiona. Ulterior am aflat ca gaselnita i-a fost recomandata de un amic procuror. Introduc actiune pt somatie pe Ordonanta 5/2000 cu care inca ne judecam. Credeti ca am procedat corect ? Ce sa fac daca mi se respinge actiunea ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 16:25, 23 Octombrie 2009
nu vreau sa cobesc dar e posibil sa va treziti cu somatia respinsa. au mai fost cazuri. eu unul nu as respinge dar mai sunt judecatori care ar putea considera ca nu are creanta caracter cert pentru ca pe aceste proceduri nu se face decat proba cu inscrisuri.
pe o actiune in pretentii nu pot exista probleme dar ..... necesita investitii.
deci :
= ati procedat corect
= daca se respinge va trebui sa mergeti pe calea dreptului comun

In alta ordine de idei, felicitari pentru castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un cazinou din bucuresti a refuzat sa onoreze plata in urma unui castig. caut avocat sau sfaturi ContSters92462 ContSters92462 ACUM 3 LUNI DE ZILE AM JUCAT INTR-UN CAZINOU ELECTRONIC DIN BUCURESTI, ....IN URMA JOCULUI AM CASTIGAT SUMA DE 62.597 RON.....CAND AM VRUT SA MI SE ONOREZE ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala bistra bistra In cazul in care unei persoana fizice i s-a aplicat amenda contraventionala pentru parcarea masinii intr-un loc nepermis, dar masina este pe persoana juridica ... (vezi toată discuția)
Nu ar fi normal un program de 8 ore de muncă? Ciornei Iulian Ciornei Iulian Bună ziua. Am și eu o întrebare: de unde e această găselniță cu ”8 ore” de muncă, dar pauza pusă suplimentar, neinclusă în cei 8 ore de muncă? ... (vezi toată discuția)