avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii neoferite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii neoferite

Buna ziua,
As dori sa va intreb cum trebuie sa procedez daca am platit cuiva servicii - ore de fitness, iar in cele din urma nu am primit aceste servicii pe care le-am platit.
A fost o intelegere verbala, nu am primit contract sau chitanta, dar am inregistrari telefonice si SMSuri.
Cum trebuie sa procedez ca sa imi recuperez banii? Ce sanse as avea sa ii recuperez
Trebuie sa ii dau in judecata? Daca da, ce fel de avocat trebuie sa imi caut pentru asta?
Avand in vedere ca au vandut ceva si nu mi l-au oferit, nu e o fapta penala de inselaciune? Nu pot apela la politie?
Sau la protectia consumatorului desi nu am primit chitanta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: antipot , utilizator 16:49, 13 Martie 2018
Fapta descrisa se circumscrie infractiunii de inselaciune, astfel ca puteti sesiza organul de urmarire penala prin plangere.
E posibil ca aceste servicii să nu fi fost prestate și din cauza dvs? De ex ați făcut abonament la o sală, chiar cu antrenor personal și nu v-ați mai dus.
Nu. Sala era una privata a dansului si ne-am inteles ca ne facem un program.
Mentionez ca nu era doar ore de fitness exercitii de slabit, ci si de fizioterapie pentru coloana. Am cunoscut aceasta persoana prin intermediul altcuiva.
Am facut vreo 3 sedinte din program dupa care nu mai avea timp cu diferite scuze si motive. Eu am tot sunat sa facem programari dar am primit doar scuze si motive de peste un an de zile. Acum eu merg singur la sala normala de sport, dar pe banii pe care i-am investit atunci nu am primit aproape nimic.
Daca dupa ce fac plangere, el spune ca defapt mi-a oferit serviciul?
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
antipot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru antrenor fitness cu autorizatie pe 1 an Maria_ Maria_ Buna ziua. Ce forma juridica trebuie sa aibe un antrenor de fitness? Autorizatia initiala se da pe 1 an, dupa care se reinnoieste din 2 in 2 ani. Cum poate ... (vezi toată discuția)
Facturare pentru serviciu inactiv de care nu pot beneficia (7card) Mihaita191 Mihaita191 Buna ziua, Am avut un abonament la 7Card (7card .ro) facut ca angajat al unei societati de IT (creat de mine, folosind adresa de email de lucru, conform ... (vezi toată discuția)