Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate.
Am avut o persoana care si-a facut angajare pe postul de asistent personal si dupa ce am transmis revisal persoana mi-a comunicat ca nu mai doraste, si-a gasit in alta parte de lucru. Nu am stiut cum sa procedez si am radiat contractul in Revisal. Acum persoana a solicitat la somaj obtinerea indemnizatiei dupa un an lucrat in alta institutie. De la somaj nu ii primeste dosarul pe motiv ca apare cu CIM activ in sistem. nu am gasit nici o solutie sa pot reactiva contractul pentru a-i da incetare si am introdus din nou persoana cu acelasi nr de contract apoi am dat incetare in Revisal si l-am trimis online la ITM. Dar fara nici un rezultat, in sistem tot activ apare contractul. daca stiti o alta modalitate sa pot opera contractul sa apara incetat in sistem va rog frumos ajutati-ma. Multumec
Buna ziua.
Am radiat un contract inainte sa fie incetat:Cim din 04.11.24 cu incepere din 05.11.24.M-a anuntat ca renunta la munca dupa ce l-am introdus in REVISAL.Am procedat la RADIERE in data de 05.11.24 fara sa il incetez.
Acuma apare radiat {activ|, am observat ieri 22.07.2025
Azi 23.07.25 doresc sa fac incetarea acestuia.
E corect sa il mai inregistrez inca o data in REVISAL?Sa il incetez cu data de 05.11.24 in baza temeiului "Alte temeiuri de incetare"?Apoi sa radiez contractul?dupa care sa radiez si salariatul?
Multumesc frumos.