avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Permis conducere în Uniunea Europeană!
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Permis conducere în Uniunea Europeană!

Bună ziua!Am și eu o întrebare, dacă se poate sa ma lămuriți. Sunt domiciliata în Germania,cu acte și tocmai ce am aflat ca din cauza vitezei mi s-a suspendat permisul pe o luna de zile.Din cele explicate de către doamna de la informații (care era foarte neinteresanta de problema mea) trebuie sa predau permisul în doua săptămâni de la înștiințare. eu trebuie sa plec în România cu mașina și o să stau mai mult de doua săptămâni. acum vine și întrebarea :Ce modalități am de predare a permisului de conducere, însă să pot ajunge în România și fara a fi nevoita sa mai fac un drum în Germania doar pentru permis?Mulțumesc anticipat și aștept cu interes! o zi buna
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 15:16, 8 Martie 2018
O varianta ar fi sa predați permisul și sa imputerniciti pe cineva să il ridice dupa o luna.
Evident nu veți conduce în acea perioada.
Pai pe mine ma interesează sa ajung g în România cu mașina.Dupa ce ajung ce posibilități am de predare?Mulțumesc
Atunci împuterniciti pe cineva sa predea permisul dupa ce ajungeti in romania și sa-l și ridice la expirarea duratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Amenda si suspendare permis germania Adrianpop762 Adrianpop762 Buna ziua, Am fost plecat in germania,iar acolo am inchiriat o masina.Dupa revenirea in tara mi au venit mai multe amenzi pentru incalcarea vitezei.Am achitat ... (vezi toată discuția)
Contestatie pierduta SergiuCluj SergiuCluj buna seara domnilor si doamnelor! Am si eu o mica nelamurire asupra legii si actualizarea deciziilor instantelor in baza de data, a politiei rutiere in cazul ... (vezi toată discuția)