avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Pot sa scap de o datorie la energie electrica a unei ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Pot sa scap de o datorie la energie electrica a unei persoane decedate?

Buna seara!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca pot sa scap de o datorie de 10.000lei la energie electrica a unei persoane decedate la preluarea imobilului in care locuia aceasta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudana , utilizator 19:29, 8 Martie 2018
Nu puteti scapa de datorie deoarece furnizorul de energie nu va incheia contract de furnizare energie electrica daca exista debite in evidenta
As putea cumva sa fac contract cu alt furnizor de energie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare datorii enel la cumpararea unui imobil bro0 bro0 Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand ... (vezi toată discuția)
Bună seara am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul ... Aprozeanu Lucian Aprozeanu Lucian Bună seara Am cumpărat o garsoniera care nu avea electricitate,fostul proprietar a avut datorii iar contractul a fost reziliat,nu are contor fiind luat la ... (vezi toată discuția)
Debranșare și branșare energie electrica Mari44 Mari44 Buna seara! Tatăl meu a cumpărat o casă ! Anul trecut a decedat lasandu - mi mi-e casă printr-un testament olografic cu doi martori nelegalitate la dosar. ... (vezi toată discuția)