avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Drepturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Drepturi

Ce drepturi am ca consumator de energie electrică dacă i-am virat suma de 1750 lei in Iulie la bancomat într-un cont greșit ( de aparat) și abia in Ianuarie mi am dat eu seama ca firma nu!!! Și mi am recuperat banii cu mai puțin de 80 de lei?? Dacă nu sesizam? Unde rămâneau banii? De atâta timp firma nu a văzut ca au destinatar ?? Și dacă se întâmpla ceva cu soțul cum recuperam banii? Și de ce nu și asuma cheltuielile ? Dacă eu întârziem avem penalizări, ei nici banii toți nu mi a restituit dar dobânda ??

Alte discuții în legătură

Banca pentru locuinte laurentiuu laurentiuu In anul 2012 an incheiat cu BCR un contract de economisire-creditare , banca pentru locuinte, BPL, timp de 5 ani .Anul acesta , la expirarea contractului, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat bigionut bigionut Pot aduga o clauza intr-un contract de comodat prin care oblig firma (comodatar) sa plateasca toate cheltuielile spatiul respectiv (gazul, electricitatea, ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez ? stanescu catalin stanescu catalin Buna ziua, in luna aprilie anul curent,am oferit o camera la starda unei Societati comerciale pentru descgiderea unui magazin alimentar,spatiul a fost ... (vezi toată discuția)