avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stiumulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stiumulent insertie

Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri:
1. Sunt mamica de gemeni, stimulentul se acorda pt unul singur sau pt ambii copii?
2. Copiii fac 2 ani pe 23iunie2018, pt stimulent ar tb sa ma intorc in aprilie. Intrebarea mea este daca pot sa imi dau demisia de la locul actual si sa incep colaborarea cu alta firma. Daca da, contractul cu noul angajator poate fi si pe perioada determinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 9 Martie 2018
1. In cazul stimulentului de insertie nu se prevede o majorare a valorii acestuia, atunci cand este vorba de copii gemeni.

2. Stimulentul de insertie se acorda pe perioada cat realizati venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in aceasta perioada ma aflu in concediu de ingrijire ... FlorentinaAndries FlorentinaAndries Buna ziua, In aceasta perioada ma aflu in concediu de ingrijire copil ( 2 fetite gemene). Am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsul la 2 intrebari. 1.Sunt ... (vezi toată discuția)
Cuantum stimulent inserție gemeni lianaema lianaema Se primesc 650 lei,indiferent câți copii sunt,chiar dc sunt gemeni,nu pt fiecare în parte,adică 1300?Și dc a expirat contractul pe per determinata,data de ... (vezi toată discuția)