avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Asigurarea profesionala a avocatilor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Asigurarea profesionala a avocatilor

va rog, in masura in care se poate, sa imi spuneti si mie, la ce dealeri de asigurari ati incheiat contractele de asigurare profesionala a avocatilor conform art. 218 din Statut...si poate cam cat platiti...cate prime platiti( una...trimestrial...mai multe)

multumesc mult
Asigurarea pentru raspundere profesionala se poate incheia la orice societate de asigurari. Suma asigurata este pentru av. stagiari de 3.000 euro, iar pentru av. definitivi de 6.000 euro.
Costul unei asigurari pentru av. def este , in functie de societatea de asigurari cu care se incheie polita, in jur de 160 ron pentru o perioada de 1 an de zile.
la BCR Asigurari o asigurare pentru suma de 10.000 euro te costa 20 de euro/an.
Vedeti si dvs nu va avantati aiurea ca poate costa si mai mult.
Se plates cca 8 E /stagiari si 16E /definitivi, penru un an, daca va asigurati la suma minima obligatorie...
la ce asigurator e 8E, colega?

Alte discuții în legătură

Asigurarea profesionala poate fi mai mare decat se dispune in lege? Laurentiu_Andronic Laurentiu_Andronic Din cate stiu, avocatii definitivi se pot asigura profesional pentru o suma de 6000 de euro. Este acest plafon fix, sau doar unul minimal? De exemplu, un ... (vezi toată discuția)
Cat costa un maestru? ContSters167770 ContSters167770 Buna seara! Am luat cu bine admiterea la baroul de avocatura, iar acum principala mea problema este sa imi caut un indrumator. Asadar, necunoscand pe nimeni ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca la astra asigurari marcyz marcyz In urma unui accident auto soldat cu dauna totala a masinii, prin polita rca de la astra asigurari se desbagubeste la ce valoare? (vezi toată discuția)