avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de închiriere înregistrat la Fisc, dar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de închiriere înregistrat la Fisc, dar fără semnătura chiriașului. Pot să-i acționez în instanță pentru recuperarea banilor de întreținere?

Bună ziua, am închiriat locuință unor persoane care nu și a plătit întreținerea, și nu cred ca vor mai plăti vreodată, am contract de închiriere înregistrat la Fisc, dar fără semnătura chiriașului, doar verbal a fost de acord. Pot sa - i acționez in instanță pentru recuperarea banilor pe întreținere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Pangi , utilizator 12:14, 19 Martie 2018
Am renunțat in a da în judecata chiriașul, deoarece m ajuns la un consens cu el. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala "garantia" la inchirierea unei locuinte? dar comisionul agentului imobiliar? irol irol Este legala \"garantia\" ceruta de proprietar (locator) la inchirierea unei locuinte? Dar comisionul agentului imobiliar? Nu inteleg de ce viitorul chirias ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nedeclarat, chirias neplatitor adinamiti adinamiti Chirias rau platnic, nu a platit nici chirie, nici cheltuielile de intretinere. Contractul nu a fost declarat la fisc. Se pot plati impozitele ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui contract de inchiriere garsoniera spiridus spiridus Buna seara, Daca exista un contract incheiat pe 6 luni, inregistrat la Adm Financiara, se plateste impozit, in fiecare luna chiriasul aduce suma stabilita in ... (vezi toată discuția)