avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa stiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa stiu

Buna! As dori sa intreb daca vreau sa deschid o farmacie veterinara este de ajuns sa obtin o diploma de curs tehnician veterinar sau doar cu studiul de doctor veterinar se poate?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:06, 14 Martie 2018
(2) Farmacia veterinară poate funcţiona numai în prezenţa unui medic veterinar care deţine atestat de liberă practică emis de Colegiul Medicilor Veterinari (Ordin 83 ANSVSA - 2014)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot detine o farmacie veterinara pe numele meu? nicutom nicutom Daca eu lucrez ca si medic veterinar contractual intr o institutie de stat , stiti daca eu pot detine o farmacie veterinara pe numele meu ??sau o alta firma ... (vezi toată discuția)
Deschidere farmacie student LeHunt LeHunt Buna seara! Sunt student in anul 3 la medicina veterinara si as dori sa-mi deschid o farmacie veterinara undeva in mediul rural, pe numele meu. Din cate am ... (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)