avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

Sora mea nu se mai intelege deloc cu sotul sau...certuri peste certuri....acuma seara s-au certat si el a spus ca o da afara din casa chemand politia...doar ca nu ii da copilul...intrebarea mea este: daca ea pleaca si ia si copilul cu ea o poate acuza de rapire copil asa cum a amenintat-o? Poate sa plece de acasa cu copilul?copilul plange intruna pentru ca nu vrea sa se desparta de ea si nici ea de el.

Multumesc!!
Buna ziua,
In conditiile date, este chiar indicat sa plece cu copilul.
La acest moment nu o poate acuza de rapirea copilului.
Numai in conditiile in care ar avea stabilit domiciliul copilului printr-o hotarare judecatoreasca la unul dintre parinti, in aces caz la tata, daca mama ar pleca cu copilul fara acordul lui ,al Autoritatii Tutelare , al Instantei de Tutela, atunci o va putea acuza de rapire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal + custodie copil sub 3 ani. parwous parwous Buna ziua. Sunt intr-o relatie cu o fata a carui sot este la inchisoare si a intentat divort din penitenciar. In prima faza a fost de-acord cu divortul si fara ... (vezi toată discuția)
cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)