avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de munca pe durata invoirii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de munca pe durata invoirii

Buna ziua.
Cu toate ca invoirea nu este definita de legislatie, daca un angajat invoit pe baza unui bilet semnat si aprobat de conducatorul locului de munca, avand consemnat intervalul orar care face obiectul invoirii, sufera un accident, acesta se considera accident de munca?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sadrian , utilizator 07:06, 14 Martie 2018
In functie de precizarile facute de dvs. nu este accident de munca.
De altfel am facut mentiuni in acest sens si in mesajul anterior: "... Daca respectiva comisie va constata cele mentionate mai sus (conform precizarii dvs), dosarul de cercetare nu vad cum sa poata fi avizat de catre ITM, nefiind indeplinite conditiile din Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare."
Am inteles. In urma constatarilor comisiei nu rezulta un dosar valid spre avizarea de catre ITM, ca accident de munca. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - accident de munca (traseu) - il plateste angajatorul fara 6 luni cotizare X-tian X-tian Ma plateste angajatorul in caz de accident de munca (traseu) daca nu am 6 luni cotizare la CAS in ultimele 12 luni? (vezi toată discuția)
Incident Rual256 Rual256 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca un salariat care isi termina activitatea in timp mai scurt (adica in mai putin de 8 ore) in decursul unei zile poate pleca ... (vezi toată discuția)
Accident de munca silvia77 silvia77 Buna ziua. In urma cu o luna am suferit un accident rutier in timp ce ma deplasam spre servici. Am declarat ca fiind accident de munca avand in vedere ... (vezi toată discuția)