avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto recuperată de cumpărător
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto recuperată de cumpărător

Buna am cumpărat o mașină de 2saptamini fostul proprietar spune că pot recupera eu taxa este adevărat și ce acte îmi trebuie ; cu stima vă mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 16:24, 12 Martie 2018
Bună ziua,

Nu este adevărat. Doar primul proprietar, cel care apare ca plătitor al taxei, o poate recupera.
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/articol_461...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de fostul proprietar bogdan2k bogdan2k Buna ziua, Doresc sa cumpar o masina cu taxa platita, este posibil ca fostul proprietar sa solicite in instanta si sa castige taxa inapoi desi nu mai detine ... (vezi toată discuția)
Din 2018, toate taxele auto vor fi restituite pe cale administrativă ciucualex ciucualex Va salut! Am citit un articol in legatura cu restituirea taxei auto. Masina pe care o detin are taxa platita de catre fostul propietar, eu fiind noul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)