avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cand se va sustine examenul de primire in avocatura in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cand se va sustine examenul de primire in avocatura in 2018?

Buna ziua!prima intrebare este cand se va sustine examenul anul acesta,de primire in avocatura si a doua intrebare se refera la faptul daca pot fi scutita de examen daca sunt doctor in drept si am peste 5 ani vechime in functia de juristconsult?multumesc.
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 16:32, 7 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Examenul e in jurul datei de 15 septembrie 2018 iar dvs puteti opta pt admitere directa in avocatura, veti sustine un examen de admitere si in cazul promovarii nu mai faceti stagiatura de 2 ani, veti avea direct calitatea de avocat definitiv. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivat avocatura saida saida in situatia in care un consilier juridic are 5 ani vechime neintrerupta, ar putea sustine definitivatul in avocatura? (vezi toată discuția)
Vechime juridica vitalis vitalis Buna ziua tuturor, As vrea sa stiu daca vechimea in functie de executor bancar poate fi folosita ca vechime in domeniul juridic (spre ex. admitere in ... (vezi toată discuția)
Admitere barou Gaita Emilia Elena Gaita Emilia Elena M-ar interesa sa stiu daca se poate da examenul de admitere in profesia de avocat fara sa ai o recomandare de la un cabinet de avocatura sau de la un ... (vezi toată discuția)