avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... La ce Institutii ale Statului se pot adresa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

La ce Institutii ale Statului se pot adresa consumatorii (de regula, mari) de energie electrica, pentru a semnaliza erorile si procedurile incorecte din Ord.33 si Metodologia, Ord.76 ???

Ordinul 33-2014 si Metodologia anexa, Ordinul 76-2016 completare|modificare Ord33, contine erori tehnice (relatii de calcul, definitii incorecte s.a.), proceduri care protejeaza pe fata sistemul "bd" in dauna consumatorilor ag.ec., unele in mod abuziv intrucat obliga consumatorul, fara sa-i acorde dreptul de a verifica|controla produsul obligat sa-l plateasca. Cazurile sunt foarte grave si importante ca sume impuse la plata, in situatia facturarii orare a consumurilor de energie, aplicata marilor consumatori. Suplimentar fata de erori, in conditia in care energiile facturate sunt in final CALCULATE de contoarele electronice functie de programele implementate si controlate exclusiv si discretionar! S.a. erori fata de care consumatorii se pot documenta tehnic si interveni pentru corectarea procedurilor impuse in mod abuziv si protejat de un reglementator care nu este neutru, cu personal provenit de regula din instalatiile de distributie ... ?!

Alte discuții în legătură

Ordinul33-2014 si ord76-2016 anre nickum nickum Ordinul 33-2014 si Metodologia anexa, Ordinul 76-2016 completare|modificare Ord33, contine erori tehnice (relatii de calcul incorecte s.a.), proceduri care ... (vezi toată discuția)
Consumatorii de energie electrica (mari) sa analizeze|sesizeze erorile art.3 lit. g) si h) din ord.33/2014-metodologia anexa !!! este un prim exemplu ... ?! nickum nickum Definitiile prezentate in scris la art.3 lit. g) si h) sunt dovada imposturii si incompetentei scrise in curs de fara frecventa: chiar din inceputul ... (vezi toată discuția)
Contorizarea individuala a apartamentului aradora2 aradora2 Buna ziua! As avea o intrebare. Mama este pensionara si locuieste la bloc. Acum cativa ani apartamentul a fost obligatoriu contorizat. Acum va avea loc o ... (vezi toată discuția)